بقایی: غزه دشوارترین آزمون در ۸۰ سالگی سازمان ملل است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: نسل‌کشی ادامه‌دار در غزه، سخت‌ترین آزمون برای سلامت نهادی و اعتبار هنجاری سازمان ملل محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 22
کد خبر: ۲۸۹۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ما برای حضور در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک آمده‌ایم. پیام نشست امسال «با هم، [برای دنیایی]بهتر: بیش از ۸۰ سال برای صلح، توسعه و حقوق بشر»، یک نقطه عطف در زمانه‌ای خطیر است.

وی ادامه داد: این نشست در حالی در هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد برگزار می‌شود که اصول و اهداف بنیادین ملل متحد در معرض تهدید‌های بی‌سابقه از ناحیه یک‌جانبه‌گرایی ستیزه‌جویانه، زورگویی، بی‌اعتنایی به حقوق بین‌الملل، و مصونیت در مقیاس کلان برای شدیدترین نقض‌های حقوق بشر و حقوق بشردوستانه قرار دارد.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: نسل‌کشی ادامه‌دار در غزه، سخت‌ترین آزمون برای سلامت نهادی و اعتبار هنجاری سازمان ملل محسوب می‌شود. اگر قرار است سازمان مللی کارآمد و مفید داشته باشیم، اعضای آن باید فوراً با عزمی راسخ برای توقف این وحشیگری و محاکمه و مجازات جنایتکاران اقدام کنند./ مهر

کلمات کلیدی: بقایی غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار